Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan Yeni Yılı Kutladı

Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan Yeni Yılı Kutladı

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan 2020 yılının son günlerinde yeni yılın, sevgi, kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberlik, dayanışma duygularının hâkim olduğu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan; 2020 yılının son günlerinde yeni yılın, sevgi, kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberlik, dayanışma duygularının hâkim olduğu bir yıl olması temennisinde bulundu.

 

2020 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını belirterek, yeni yılın tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dileyen Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geride bıraktığımız 2020 Gaziantep’li hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Hastanemizi daha modern ve daha çağdaş bir hastane konumuna dönüştürebilme adına önemli hizmetler gerçekleştirdik. 2021 yılı Ülkemize, şehrimize ve  huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, Tüm vatandaşlarımızın ve Sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.