Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Veterinerlerde Peri dönemi

Veterinerlerde Peri dönemi

Gaziantep-Kilis Bölgesi Veteriner Hekim Odası Olan Genel Kurulu’nda tek liste halinde gidilen seçimde Meltem Peri, meslektaşlarının büyük desteğini alarak başkan oldu.

Gaziantep-Kilis Bölgesi Veteriner Hekim Odası Olan Genel Kurulu’nda tek liste halinde gidilen seçimde Meltem Peri, meslektaşlarının büyük desteğini alarak başkan oldu. Çiçeği burnunda başkan Peri’nin ilk sözleri, “Mesleğimizle ilgili hepimizin ortak şikayetleri var. Sorunları biliyoruz ve bunun için göreve gelmeye niyet ettik” oldu.

Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde gerçekleşen seçimlere çok sayıda veteriner hekim katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde Meltem Peri, Gaziantep-Kilis Bölgesi Veteriner Hekim Odası Başkanı seçildi.

 

ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDA BİR YÖNETİM ANLAYIŞI

Meslektaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Peri, seçim öncesi yaptığı konuşmada “Mesleğimizi hak ettiği yere getirmek ve sorun ve sıkıntılara çözüm getirmek istiyorum. Bu yetkiyi sizden istiyorum ki sorunlarımızı ortak paydada çözelim. Özlük haklarımızı en iyi şekilde savunalım ve veteriner hekim olmanın toplum önündeki kıymetini perçinleyelim. Ben bu yetkiyi kendi adıma değil, siz meslektaşlarım adına istiyorum. Alışılageldiği gibi seçilmiş yönetimle değil, Gaziantep- ve Kilis’teki tüm meslektaşlarımla hep beraber çalışıp mesleğimize sahip çıkmak adına bu göreve talip oldum” dedi.

 

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Desteklerinden dolayı meslektaşlarına teşekkür eden Peri, bu güvenlerini boşa çıkarmamak adına çok çalışacaklarını belirterek, “Tek aday olarak çıktığım listede seçim öncesinde beni destekledikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu güvenlerini boşa çıkarmamak için. Daha sorumlu hissediyorum kendimi. Seçim öncesinde benim başkanlığımda mutabık olduklarını gösterdikleri için minnettarım” diye konuştu.

 

“CİDDİ SIKINTILARIMIZ VAR”

Sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Peri, şunları kaydetti: “Mesleğimizle ilgili hepimizin ortak şikayetleri var. Özlük haklarımızın verilmemesi, meslek içerisinde bazı yaptırımların uygulanmaması, birbirimize karşı olan iletişim gibi ciddi sıkıntılarımız var. Birbirimizle iletişim kurarak nasıl çözebiliriz, bunların uygulanması ve çözümü için üzerime düşeni yapacağız.”

 

Meltem Peri başkanlığında Gaziantep-Kilis Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

 

ASİL ÜYE

MELTEM PERİ

SAMET AKDENİZ

NEBİ ARIKAN

OĞUZHAN ARIKAN

FATİH UÇAR

YEDEK ÜYE

ALİ TAŞ

ÖYKÜ ÖZGE ÖNDER

HAKAN TOPAL

MURAT YILDIRIM

SERKAN KARACA



Anahtar Kelimeler: Veterinerlerde Peri dönemi