Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Üç Ayda Saç Dökülmesi Sorununun Önüne Geçin!

Üç Ayda Saç Dökülmesi Sorununun Önüne Geçin!

Etkinliği klinik olarak kanıtlanan Sebamed Anti-Hairloss Köpük, hem kadın hem erkeklerde kalıtsal saç dökülmesi probleminin çözümü için sadece 3 ayda gözle görülür sonuçlar sunuyor.

Üç Ayda Saç Dökülmesi Sorununun Önüne Geçin

Etkinliği klinik olarak kanıtlanan Sebamed Anti-Hairloss Köpük, hem kadın hem erkeklerde kalıtsal saç dökülmesi probleminin çözümü için sadece 3 ayda gözle görülür sonuçlar sunuyor. Cildin ideal numarası olan pH 5.5 değerine sahip Sebamed Anti-Hairloss Köpük, saçlı derinin asit örtüsünün doğal bariyer işlevini destekleyerek saç yapısının korunmasına yardımcı oluyor.

 

Hepimiz hergün farketmeden ortalama 60-80 saç telimizi kaybediyoruz. Ancak bu kayıp kimi zaman kalıtımsal kimi zaman hormonal sebepler, stres, beslenme gibi nedenlerle artabiliyor. Sebamed Anti-Hairloss Köpük, kalıtsal sebepler de dahil olmak üzere saç dökülmesini azaltırken saçı güçlendiriyor. Sadece 3 ayda gözle görülür sonuçlar sağlayan Sebamed Anti-Hairloss Köpük, içerdiği Redensyl ™, NHE ve kafein kompleki sayesinde dolaşımı canlandırıp saç köklerine besin ve oksijen sağlıyor, saç büyümesini ve yoğunluğu artırıyor.

 

Etkinliği klinik ve dermatolojik olarak kanıtlanan Sebamed Anti-Hairloss Köpük, pH 5.5 değeri sayesinde saçlı derinin asit örtüsünün doğal bariyer işlevini desteklerken, saç yapısının korunmasına da yardımcı oluyor. Sebamed Anti-Hairloss Köpük’ün üç ay boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, kuru saçta ve kafa derisinin etkilenen bölgelerinde kullanılması öneriyor.

 

Sebamed Hakkında

Dünyanın önde gelen dermokozmetik markalarından biri olan Sebamed, Türkiye’de dermokozmetik denilince ilk akla gelen marka. Alman Sebapharma Laboratuvarları’nda geliştirilen formüller, sağlıklı cildin sahip olduğu pH 5.5 değerini bozmadan cildi temizleyen ve besleyen cilt bakım ürünleri sunuyor. Yüksek etkinliği ve cilde uyumu 120'den fazla bilimsel test ile kanıtlanan Sebamed, Türkiye’de dünyanın önde gelen sağlık ürünleri şirketi Perrigo tarafından temsil ediliyor.

 

Perrigo Hakkında

1887 yılında kurulan dünyanın önde gelen kişisel bakım ve sağlık ürünleri şirketi Perrigo, Türkiye’de 2009 yılından beri faaliyetlerini sürdürüyor. Dermokozmetik, kilo kontrolü, bit tedavisi, el ve ayak sağlığı, deodorant, depilasyon, gebelik testi, tansiyon ölçüm cihazları kategorilerinde faaliyet gösteren Perrigo Türkiye’nin bünyesinde Sebamed, Bio-Oil, Paranit, Predictor, XL-S, Vectavir, Gvyna, Deotak ve Omron gibi çoğu kategorisinde lider markalar bulunuyor.

 

Bilgi için:

Excel İletişim ve Algı Yönetimi

 

Kübra Kokalı,kubra.kokali@excel.com.tr0533 201 09 87