Tıbbi Müdahalelerin Hukuka Uygunluğu

Tıbbi Müdahalelerin Hukuka Uygunluğu

Şanlıurfa Tabip Odasının davetlisi olarak Baro lokalinde panelde konuşan Hukukçu Hekimler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uz.Dr.Av. Cengiz Bayram “Tıbbi Müdahalelerin Hukuka Uygunluğu konusunu anlatarak dinleyicileri bilgilendirdi. Tıbbi Ma

Şanlıurfa Tabip Odasının davetlisi olarak Baro lokalinde panelde konuşan Hukukçu Hekimler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uz.Dr.Av. Cengiz Bayram “Tıbbi Müdahalelerin Hukuka Uygunluğu konusunu anlatarak dinleyicileri bilgilendirdi. Tıbbi Malpraktis-Komplikasyon, Aydınlatılmış Onam,Tıbbi kötü uygulamaya ilişkin ZMSS konularını paylaştı.

 

Dr. Hukukçu Adnan Kuvvetli “ Hekimlerin Tıbbi kötü uygulama kapsamındaki Hukuki ve cezai sorumulukları,Kamuda ve Özelde görev yapan Hekimlerin Tıbbi malpraktis kapsamındaki hukuk ve ceza davası süreleri ile süreçler, Dr.Hukukçu Hasan Murt ise “Tıbbi müdahalenin Hukuka uygunluğu,Hekimlerin yükümlülüklerini anlattı. Urfa Barosu Av.Tahir Elçi Konferans salonunda yapılan etkinliğin moderatörlüğünü Şanlıurfa Tabip Odası Yönetim kurulu üyesi Uz.Dr. Rezan Okyay Budak yaptı. Konferansa 200 hekim ve hukukçu katıldı.