Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Tabip Odası’ndan ANKA’ya ziyaret

Tabip Odası’ndan ANKA’ya ziyaret

Gaziantep- Kilis Tabip Odası Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ni ziyaret etti.

Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla ve beraberindeki heyet, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde görev yapan meslektaşlarını ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

 

ANKA Hastanesi Başhekim Dr. Fırat Dalgıçer, Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ, Başhemşire Ayşe Koç ve Kalite Direktörü Funda Vural tarafından karşılanan Gaziantep-Kilis Tabip Odası yönetimi ziyarette, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ve Gaziantep’te alınan tedbirlerle ilgili hastane yönetimine bilgi verdi. Hastalara şifa dağıtmak için gece gündüz demeden fedakarca görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılıksız olduğunu söyleyen Dr. Ayşegül Ateş Tarla, sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına da değindi. Doktor ve sağlık çalışanlarının ülke genelinde zaman zaman şiddete maruz kaldığını görmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Dr. Tarla, bu tarz olaylarının artık yaşanmaması temennisinde bulundu.

 

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hastane yönetimi ise, yoğun iş tempolarına rağmen 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kendilerini unutmayan meslektaşlarına teşekkür etti.