Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Şehit Tuğgeneral Erdoğan'ın cenazesi Çanakkale'ye getirildi

Şehit Tuğgeneral Erdoğan

İdlib'de görevi sırasında rahatsızlanarak şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın cenazesi, memleketi Çanakkale'ye getirildi.

Bir süredir Suriye’de görev yaptığı öğrenilen Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. MSB’den yapılan açıklamada “Kahraman silah arkadaşımız Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur” denildi. Hatay’dan askeri törenle uğurlanan Erdoğan’ın naaşını taşıyan uçak, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’na indi. Burada şehidin hakim eşi, kızları ve kayınvalidesini alan uçak, Çanakkale’ye hareket etti.

Askeri kargo uçağıyla Çanakkale Havalimanı'na getirilen şehit Erdoğan'ın cenazesini, akrabaları ve yakınları ile Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, askeri ve mülki erkan karşıladı.

Şehit Erdoğan'ın naaşı, daha sonra Çanakkale Belediyesi Yeni Şehir Mezarlığı Gasilhanesi'ne götürüldü.

Erdoğan’ın cenazesinin, bugün şehir mezarlığında toprağa verilmesi planlanıyor.