Şahinbey Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi’nden Başarılı Operasyon

Şahinbey Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi’nden Başarılı Operasyon

Şahinbey Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Deneyimli Ekibi Ve Modern Cihazlarıyla Ülkemizin Farklı İllerinden Gelen Vatandaşlara Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

Gaziantep’ e atandığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ öncülüğünde, sadece Hastane şartlarında yapılabilen Anestezi Altında Diş Çekimi İşlemi Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde başarıyla yapılmaya devam ediyor.

 

2019 yılında Ağız Diş Sağlığı Merkezi iken Hastane olma standartlarını tamamlayarak, Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi unvanını alan ve İlimizde tek olma özelliği taşıyan Şahinbey ADSH sadece ilimiz ve bölgemizdeki vatandaşlara değil Ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlara hizmet veriyor.

 

 

Hastane Başhekimi Diş Tabibi Hüseyin BAYHAN ;  "Hastane olduktan sonra değişen ve gelişen şartlar sonucunda şehir dışından gelen hastalarımız artmaya başladı. İlk başta civar illerden gelirken şimdi Ülkemizin çok farklı illerinden hasta kabul etmeye başladık, bu bizi çok mutlu ediyor, şifaya vesile olmak çok güzel bir duygu. Gaziantepli hemşerilerimiz bu konuda çok şanslılar.”

 

Şehir dışından gelerek cerrahi işlem gören 613 hasta olmakla birlikte bugüne kadar Şahinbey ADSH'ni tercih eden iller arasından bazıları ise; Ankara, Şanlıurfa, Mardin, Kilis, Osmaniye, Adıyaman, Ankara, Kahramanmaraş...

 

Son olarak İstanbul İlinden gelen hasta başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.