Sağlık çalışanlarına müjde: Ücretsiz otopark ve toplu taşıma uygulaması yıl sonuna kadar uzatıldı

Sağlık çalışanlarına müjde: Ücretsiz otopark ve toplu taşıma uygulaması yıl sonuna kadar uzatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sağlık çalışanlarına verilen ücretsiz ulaşım hizmetinin yıl sonuna kadar uzatılacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve otoparklardan ücretsiz kullanım haklarının yıl sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüsle mücadelenin kahramanları olan sağlık çalışanları için müjdeli bir haber verdi. Daha önce sağlık çalışanlarına otopark ve toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanma imkanı getiren İmamoğlu, söz konusu uygulamayı yıl sonuna kadar uzattı.Sosyal medya üzerinden açıklama yapan İmamoğlu şunları söyledi:”Ağustos ayı sonunda bitecek olan sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve otoparklarımızdan ücretsiz kullanım hakları yıl sonuna kadar uzatılmıştır. Pandemiye karşı cefakarca mücadele eden sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız.”

 

 

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Salgın yeniden yükseliyor” diyerek sağlık çalışanlarına 19 Mart’tan bu yana verilen ücretsiz ulaşım hizmetinin yıl sonuna kadar uzatılacağını duyurdu.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Salgın yeniden yükseliyor” diyerek sağlık çalışanlarına 19 Mart’tan bu yana verilen ücretsiz ulaşım hizmetinin yıl sonuna kadar uzatılacağını duyurdu.İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde sağlık çalışanlarının tüm toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanacağı duyurulmuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Pandemi sürecinin kahramanı sağlık çalışanlarımıza 19 Mart’tan bu yana verdiğimiz ücretsiz ulaşım hizmetini yıl sonuna kadar uzatıyoruz. Salgın yeniden yükseliyor ve biz onlara güveniyoruz. Hepsine kolaylıklar diliyorum, ayaklarına taş değmesin” ifadelerini kullandı.