Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Resulayn’da bombalı araçla saldırı: 2 şehit, 8 yaralı

Resulayn’da bombalı araçla saldırı: 2 şehit, 8 yaralı

İçişleri Bakanlığı, Suriye'nin Resulayn şehrindeki Haseke-2 yol kontrol noktasında bombalı araçla gerçekleştirilen saldırı sonucunda 2 jandarma personelinin şehit olduğunu, 8 jandarma personelinin de yaralandığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, Barış Pınarı harekatı bölgesinde, Suriye’nin Resulayn şehrindeki Haseke-2 yol kontrol noktasında bugün saat 15.25 sıralarında bombalı araçla saldırı düzenlendiğini duyurdu. Bakanlık, saldırıda 2 jandarma personelinin şehit olduğunu, 8 jandarma personelinin de yaralandığını açıkladı. Açıklamada “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve kahraman Jandarmamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

 

VALİLİK: YARALILARIN DURUMLARI İYİ

 

Şanlıurfa Valiliği, yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu ve Resulayn Hastanesi ile Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığını duyurarak “Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanmıştır” açıklaması yaptı.