Özlem Ve Dualarla Yad Ediyoruz

Özlem Ve Dualarla Yad Ediyoruz

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal KAZAK, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle; bir mesaj yayınladı.

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal KAZAK, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle; bir mesaj yayınladı. KAZAK şu ifadelere yer verdi:

Büyük Atatürk;
Bugün 82. ölüm yıldönümünü hüzün, özlem ve dualarla yâd ediyoruz.

Bilesin ki; sen tarihin yetiştirdiği en büyük komutan ve en büyük devlet adamlarının başında gelmektesin.

Devletimizin kurulmasında göstermiş olduğunuz inanç, azim ve kararlılığın çocuklarımızın belleklerine oya gibi işlenmesini öğretmek bizlerin en büyük görevi olacaktır.

Türk olma şuurunu ırkçılık görenlere ve kurduğun Cumhuriyeti yıkmak isteyenlere inat, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır. Ve bizler; hiç bir zaman “Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun” demekten asla vazgeçmeyeceğiz.

Büyük Atatürk;
Senin ilke ve inkılâplarını anlayamadık.

Senin ülkemizi muasır medeniyet seviyesine yükseltme ülküsünü anlayamadık.

Senin reformist düşüncelerini anlayamadık.

Senin insanımıza bakış açısını anlayamadık.

Senin yüce dinimiz islama bakış açısını anlayamadık.

Senin köylümüze bakış açısını anlayamadık.

Senin sanayileşme ve yerli malı üretimine bakış açısını anlayamadık.
Velhasıl, sözün özü seni anlayamadık….

Şayet “Seni anlayabilseydik, bu hallere düşmezdik”…

Bizler; “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir. ” sözlerinizin ışığında, “En Büyük Eserim Dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti Devletini” korumak, yaşatmak ve yarınlara taşıma ülküsünün yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hakka yürüyüşünün 82. sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve dualarla yâd ediyorum.

Mekanın Cennet, Makamın Ali olsun ATAM….