Özel O-dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Özel O-dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Özel O-dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışına Gaziantep’in iş, siyaset ve sağlık camiasından önemli isimler katıldı. Klinik açılışını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Dr. Mehmet Berk ile birlikt

Özel O-dent  Ağız ve  Diş Sağlığı  Polikliniği’nin açılışına Gaziantep’in iş, siyaset ve sağlık camiasından önemli isimler katıldı. Klinik açılışını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Dr. Mehmet Berk ile birlikte Gaziantep - Kilis diş hekimleri oda başkanı Dt. Hasan Karabay birlikte gerçekleştirdi.

 

Klinik kurucuları Dt. Saadet Sözmen Kaya ve Dt. Oktay Özcan ‘’Kliniğimizde diş hekimliğine dair bütün tedaviler yapılmakla birlikte önceliğimiz her zaman hastalarımızın konforu ve kendilerini huzurlu hissedebilecekleri bir ortam yaratmak. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Gaziantep’te tam donanımlı kliniğimizde hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermekteyiz.’’ diye açıklamada bulundular.

‘’Yürekleri ısıtan gülüşlerin sırrını bildiğimiz bir mesleğimiz var’’ sloganıyla yola çıkan Dt.Saadet Sözmen Kaya ve Dt. Oktay Özcan mesleklerini her şeyden önce keyif alarak icra ettiklerini belirtti.