Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinde Sağlık Çalışanları Aşılanıyor
Analizleri tamamlandıktan sonra “Acil Kullanım Onayı” verilen CoronaVac aşısı Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi’nde ilk olarak Bashekim Dr.Murat Aydın’a ve devamında sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.
Analizleri tamamlandıktan sonra “Acil Kullanım Onayı” verilen CoronaVac aşısı Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi’nde ilk olarak Bashekim Dr.Murat Aydın’a ve devamında sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Bashekimi Çocuk Sağlığı ve Hastaliklari Uzmanı Dr.Murat Aydın; Hastanemizde aşılama uygulamaları için aşı odaları, odalarda görevli hemşire ve personel görevlendirmeleri yapılmıştır dedi.Aşı ile ilk toplumsal bağışıklanma adımının atıldığını söyleyen Başhekim Dr.Murat Aydın, “Korona virüsün bu aşılama ile ortadan kalkacağına inanıyoruz. Aşılama ile toplumsal bağışıklama yolunda ilk atımı atacağız. Öncelikle sağlık personelimizden başlayıp, diğer 65 yaş üzeri ve risk gruplarını aşılayarak, peyder pey normal hayata dönüş için gerekli adımları atmış olacağız şeklinde açıklamalarda bulundu.

-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”


