Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Köpek Aile üyesi midir ?

Köpek Aile üyesi midir ?

Dramamine uyuşturucu niteliğe sahip, renkli reçeteli bir ilaç. Suistimalinde doktor suçlu olur.Köpekte bir sorun gelişirse arkasındaki iyi niyete bakmadan doktor suçlu olur.Her gün bir düzine kişi narkotik/uyuşturucu ilaçları türlü bahane

İstanbul’da bir kişi, veterinerin tavsiyesi üzerine köpeği için aile hekimine dramamine yazdıramamış. Yanında köpeği yok! Olsa dükkan onun. Şikayet üzerine atanan incelemeci, Aile Sağlığı Merkezinde çalışan 4 hekim ve 2 hemşire ve 1 sağlıkpersonelinin ifadesini istiyor ! 

 

Umarım kötü bir şakadır Uyusturucu niteliğe sahip olduğu için yazsa suç mu olur, yahu adam KÖPEĞİ için aile hekimine ilaç yazdırmak istiyor.Evet köpeği aileden olabilir ama çiftliğinde yaşayan at, eşek, öküz, domuz, tavuk ne varsa hepsinin doktoru olamaz ya SGK’yı dolandırmaya çalışan biri var aslında ve hekim devletin parasını korumuş buna alet olmamış ama savunma istenmiş. Çok üzülüyorum böyle durumlara. Köpeği için ilaç yazdırmaya gelen kişi hasta olmuyor. Yetkililer bu duruma bir çözüm getirmeli.



Anahtar Kelimeler: Köpek Aile üyesi midir ?