Kilis Belediye Başkanı belli oldu

Kilis Belediye Başkanı belli oldu

Kilis'te belediye başkanının vefatı nedeniyle yapılan seçim sonucunda, AK Parti'li Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Servet Ramazan yeni başkan oldu.

Beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un yerine Belediye Başkanı olarak Servet Ramazan getirildi.

 

12 Ekim 2020 Pazartesi günü tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesinde tedavi görürken beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un yerine Servet Ramazan Belediye Başkanı oldu.

 

Servet Ramazan, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

 

SERVET RAMAZAN KİMDİR?

 

1966 Kilis doğumlu. İlkokul ve Ortaokul ve Lise eğitimini Kilis’te tamamladı. 1984 yılından itibaren Kilis Belediyesinde görev yapmaktadır. 2019 yılı itibari ile Kilis Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yapmaktaydı. Evli ve 3 çocuk babası.

 

30 yıldan fazla bir süre Kilis Belediyesinde çeşitli kademelerde Müdürlük görevini yürüten Servet Ramazan vefdat eden Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut’un isteği doğrultusunda Kilis Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.