Kılıç Ve Müftüoğlu Ailelerinin En Mutlu Günü

Kılıç Ve Müftüoğlu Ailelerinin En Mutlu Günü

23. Dönem AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu ve KBB Uzmanı Dr. Adnan Müftüoğlu çiftinin güzel kızları Dilşah ile MHP Eski İl Başkanı, Plasmat Masterbatch Yönetim Kurulu Başkanı tanınmış sanayici Bayram Kemal Kılıç’

 

23. Dönem AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu ve KBB Uzmanı Dr. Adnan Müftüoğlu çiftinin güzel kızları Dilşah ile MHP Eski İl Başkanı, Plasmat Masterbatch Yönetim Kurulu Başkanı tanınmış sanayici Bayram Kemal Kılıç’ın oğlu Alpaslan, mutluluğa adım atarak dünya evine girdi. Burç Park’ta düzenlenen nikah merasiminde iş ve siyaset dünyası bir araya geldi.

 

İŞ VE SİYASET DÜNYASI ŞAHİT OLDU 

Burç Park’ta gerçekleştirilen nikah merasiminde genç çiftlerin nikah şahitliklerini AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, MHP Gaziantep Eski Milletvekili Hasan Özdemir, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, Mahmut Özdemir, Mehmet Ali Bulgur, Fatih Müftüoğlu, Mehmet Gebel, ve Pınar Haksal Fırat yaptı. Çiftlerin nikahını ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı. 


MUTLULUĞA, “EVET” DEDİLER 

Dilşah ve Alparslan Kılıç çifti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in sorusu üzerine, "Evet" diyerek mutluluğa adım attılar. Nikah törenine katılan seçkin davetli grubu, damat ve gelinin “Evet” dediğini duyduktan sonra uzun süre alkışladı. Nikah törenine katılan misafirler nikahın ardından genç çiftleri tebrik ettiler.. 


ALKIŞLAR GENÇ ÇİFTLERE 

Nikah töreni ile dünya evine giren genç çiftlerin nilah töreni de yoğun ilgi gördü. Nikah merasiminde genç çiftlerin Kılıç ve Müftüoğlu ailelerinin mensupları, genç çiftlerin dostları, arkadaşları, yakınları yalnız bırakmadı. Alkışlar arasında kendileri için hazırlanan salona giren çift misafirleri selamladıktan sonra ilk danslarını yaptı. 

 

 

AİLE CÜZDANINI ÖZKEÇECİ GELİNE TAKDİM ETTİ 

Dilşah ve Alparslan çiftinin evlilik cüzdanını AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, gelin hanıma takdim etti. Özkeçeci, “Böyle evlatlar yetiştirdikleri için her iki aileyide kutluyorum. Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip eylesin diyerek yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi… (gaziantepgunes)