Kan ver Can ver etkinliği büyük ilgi gördü

Kan ver Can ver etkinliği büyük ilgi gördü

Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Yaşar Yıkıcı ' Yönetim kurulu ve üyelerimiz olarak gücümüzü göstermek yardımlaşma ve dayanışma adına da buradayız demek için hepimiz Demokrasi meydanı yüzüncü yıl parkında kan

10 Nisan Cumartesi günü 9.30 ile 17.00 saatleri arasında Türk Kızılay Şehitkamil Şubesi ve Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği işbirliği ile gönüllülük esasına bağlı olarak kan bağışı organizasyonu düzenlendi. Ülkemizde bir ilk olarak yapılan bu organizasyonda farkındalık oluşturmak adına yapılan organizasyona eczane teknisyenleri yoğun ilgi gösterdiler.

 

 

Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Yaşar Yıkıcı " Yönetim kurulu ve üyelerimiz olarak gücümüzü göstermek yardımlaşma ve dayanışma adına da buradayız demek için hepimiz Demokrasi meydanı yüzüncü yıl parkında kan bağışında bulunduk" dedi.

 

 

Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Yaşar Yıkıcı " Derneğimiz ve Kızılay Şehitkamil şubesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz kan bağışı organizasyonunda toplam kan bağışçımız 147 kişidir. Bizleri kırmayıp gelen ve kalpleri bizimle atan dernek üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca destekleri ile yanımızda olan Kaş Ecza Deposu  Abdullah Kaş Bey'e Selçuk Ecza Deposu Gaziantep Şube Müdürlüğüne ve anlaşmalı kurumumuz Klinik Park Diş Polikliniğine ikramlarından dolayı çok teşekkür ederiz."