‘‘Kahvaltının Adresi’’ Antepia Fener Cafe

‘‘Kahvaltının Adresi’’ Antepia Fener Cafe

Muhteşem Göl Manzarasında Serpme Kahvaltı Keyfini Yaşayın... Kahvaltının Adresi Antepia Fener Cafe'de Tüm Sağlık Çalışanlarına ve MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) üyelerine 25 indirim uygulanmaktadır.

Antepia Fener Cafe işletmecisi İsmail Tekerek; '' İşletmemiz misafirlerimize huzur dolu bir ortam ve lezzetli bir menü sunuyor. İsteğe bağlı olarak özel davetlere de ev sahipliği yapıyoruz.

Bizler için her zaman ve her koşulda canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az. Fedakar sağlık çalışanlarımızın sevdikleriyle birlikte misafir etmekten onur duyarız. Pandemi sürecinde fedakarca mücadele eden Tüm sağlık çalışanları ile MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) üyelerine, Serpme ve Tabak kahvaltı menümüzden 25 indirimli faydalanmaktadırlar'' dedi.

 


COVID-19 ÖNLEMLERİ SIKI


Covid-19 için de bir çok önlemi almış bulunan Antepia Fener Cafe , sosyal mesafeye uygun olarak masaların yerleştirildiği, en önemlisi belli bir sayının üzerine müşteri kabul etmiyor. Ayrıca, isteğe göre her misafir için tek kullanımlık masa örtüsü seriyor, tek kullanımlık tabak çatal servisi veriyor.Girişte tüm misafirlerin ateşinin ölçülüp kabul edildiği mekanda, çalışanlar maske ve eldivenlere servis yaparken, hijyenin ön plana çıktığı bir ortamda konuklarını Antepia Göl manzarası ile buluşturuyor.

Serpme kahvaltı ile ilgili'de bilgiler veren Antepia Fener Cafe İşletmecisi İsmail Tekerlek,Çoğu tamamen organik ürünlerden oluşan serpme kahvaltıda envai çeşit ile dikkat çektiklerini sözlerine ekledi.

 

 

SERPME KAHVALTIDA NELER VAR? 

 

Siyah ve Yeşil Zeytin, Vişne-Kayısı-Çilek Reçelleri, Beyaz Peynir, Kaşar ve Tulum Peyniri, Bal, Kaymak, Tereyağı, Salatalık, Domates, Biber, Salam, Acılı Ezme, Kahvaltılık Çikolata, Sigara Böreği, Haşlanmış Yumurta, Patates Kızartması, Sucuklu Yumurta ve sınırsız çayın verildiği, ikram olarak 'da Türk kahvesi ve Serpme Kahvaltının kişi başı fiyatı 40 TL olarak belirlenmiş.   

 

 

TABAKTA KAHVALTI HEM UYGUN FİYATLI HEM BOL ÇEŞİTLİ

 
Fazla zamanı olmayan veya daha uygun bütçeyle kahvaltı yapmak isteyenler Tabakta Kahvaltı tercih edebilir. Tabakta Kahvaltı bol çeşitten oluşuyor ve daha uygun fiyatlı. Siyah ve Yeşil Zeytin, Kaşar Peyniri, Beyaz Peynir, Salam, Reçel, Bal, Tereyağı, Salatalık, Domates, Haşlanmış Yumurta, Patates Kızartması ve Sınırsız Çaydan oluşan Tabakta Kahvaltı’nın kişi başı fiyatı ise sadece 20 TL.  

 

 MELEMEN VE OMLET FARK YARATIYOR  

 

Ayrıca isteğinize bağlı olarak Menemen, Omlet'de tercihleriniz arasında yer alıyor. Antepia Fener Cafe'de kahvaltı ve çorbaların yanı sıra ızgara çeşitlerinden tatlısına kadar her şey bulunuyor. Ayrıca yöresel lezzetler ile fark yaratan Antepia Fener Cafe'de alternatifiniz oldukça fazla…