Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Kadir Şeker'in kurtardığı kadın, uyuşturucu ile yakalandı!

Kadir Şeker

Uyuşturucu operasyonundan gelen son dakika haberi herkesi şaşırttı. Konya'da Kadir Şeker'in hayatını kurtardığı ve ardından Şeker hakkında şikayetçi olan Ayşe Dırla polisin eroin baskınında bir araçta kendisinden 9 yaş küçük bir e

Konya Emniyet Müdürlüğü’nün bir araca yaptığı operasyonda 1 kilo eroin ele geçirildi. Araçta gözaltına alınanlardan Ayşe Dırla, Kadir Şeker’in kurtardığı kadın. Konya Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelendikleri bir araca dün akşam operasyon düzenledi. Operasyonda yaklaşık 900 gram eroin ele geçirildi.

 

ARAÇTA BULUNAN BAŞKA BİR ERKEKLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI!

 

Yaklaşık 1 kilo eroin ile bir aracın içerisinde yakalanan iki isme dair gariplikler bununla son bulmadı. Edinilen son dakika bilgisine göre göre Araçta bulunan 35 yaşındaki Ayşe Dırla ve 26 yaşındaki Murat Hanlı gözaltına alındı. Zanlılar güvenlik güçleri tarafından emniyete götürülerek sorguya alındı.

 

KİM OLDUĞU SORULUNCA “İMAM NİKAHLI EŞİM” DEDİ

 

Hürriyet’in haberine göre: Kadir Şeker olayınca ölen Özgür Duran’ı çok sevdiğini söyleyerek kendisini şiddete maruz kaldığı sırada hayatını kurtaran Kadir Şeker’den şikayetçi olan Ayşe Dırla için Murat Hanlı, polise ‘imam nikahlı eşi’ olduğunu belirtti.

 

KADİR ŞEKER 12.5 YIL CEZA ALMIŞTI

 

Şeker, olay sırasında Dırla’ya şiddet uygulayan Özgür Duran’a müdahale etmiş, Duran çıkan arbedede kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Kadir Şeker ‘kasten adam öldürme’ suçundan 15 yıl hapse çarptırılmış, mahkeme, cezayı 12,5 yıla indirmişti. Kadir Şeker ifadesinde ‘Kadının ağlama seslerine dayanamadım’ diyerek müdahale etmek zorunda kaldığını anlatırken, Ayşe Dırla olaya müdahale etmeye çalışan Kadir Şeker’e ‘Ablacım o benim eşim, sen git’ diyerek uyardığını iddia etmişti.(sabah)