İzmir’deki depremde acı tablo ortaya çıkmaya başladı!

İzmir’deki depremde acı tablo ortaya çıkmaya başladı!

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel'in eşi ve iki çocuğu, Doktor Hüsnü Kırabalı ve Eşrefpaşa Belediye hastanesinden Şaziye hemşirenin Diş hekimi kızı Buse enkaz alt?

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel'in eşi ve iki çocuğu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Doktor Hüsnü Kırabalı'nın da enkaz altında olduğu biliniyordu. Eşi ve çocuğu enkazdan sağ çıkarılan Doktor Kırabalı'nın vefat haberini Ankara Tabip odası duyurdu. Eşrefpaşa Belediye hastanesinden Şaziye hemşirenin Diş hekimi kızı Buse'yi de İzmir Depreminde kaybettik.

 

Türk Tabipler Birliği (TTB), İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğunun, depremde en kaz altında kalarak yaşamını yitirdiğini duyurdu.

 

TTB’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel’in değerli eşi ve iki çocuğunu yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik. Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağ olsun. Depremde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı ve sabır, yaralananlara iyilik diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

 

Manavkuyu semtinde çöken binadan, Tabip Odası Genel Sekreteri Yüksel’in eşi ile kızı Dila ve oğlunun cansız bedenleri çıkarıldı.

 

 

 

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel’in eşi ve çocuklarının göçük altında kalarak hayatlarını kaybetmelerinin ardından Doktor Hüsnü Kırabalı'nın da depremde hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

İzmirde yaşanan depremde Doktor Hüsnü Kırabalı’nın enkaz altında olduğu biliniyordu. Eşi ve çocuğu enkazdan sağ çıkarılan Doktor Kırabalı’nın vefat haberini Ankara Tabip odası duyurdu.

 

Eşrefpaşa Belediye hastanesinden Şaziye hemşirenin Diş hekimi kızı Buse'yi de İzmir Depreminde kaybettik. Allah rahmet eylesin.