İkisi Gaziantepli 13 Şehit!

İkisi Gaziantepli 13 Şehit!

PKK’nın elinde tuttuğu asker ve polislerden kahreden haber 2’si Gaziantep’ten 13 Şehit...

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Gara Harekatı’nda bir mağarada başlarından vurularak şehit edilen 13 kişiden ikisinin Gaziantepli olduğu öğrenildi. PKK’nın şehit ettiği 2 asker Gaziantepli çıktı.

 

ANNELERİ EVLAT NÖBETİNDEYDİ

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Gara Harekatı’nda bir mağarada başlarından vurularak şehit edilen 13 kişiden ikisinin Gaziantepli olduğu öğrenildi. Kimlikleri tespit edilen 10 şehitten ikisinin Gaziantepli Müslüm Altındaş ve Adil Kabaklı olduğu tespit edildi. Müslüm Altındaş ve Adil Kabaklı’nın 2015 yılında birliklerine katılmak için yola çıktıklarında PKK terör örgütü tarafından kaçırıldığı öğrenildi. Müslüm Altındaş ve Adil Kabaklı’nın aileleri, Diyarbakır’da HDP binasında nöbet tutan anneler arasında yer alıyordu. Malatya Valisi Aydın Baruş, Gara’da şehit edilen 13 kişiden 10 kişinin kimliklerinin tespit edildiğinin, 3 kişinin kimliklerinin tespit edilmeye çalışıldığı belirtti. Kimlikleri tespit edilenler arasında iki askerin Gaziantepli olduğu tespit edildi. Kimlikleri tespit edilenler arasında 2015 yılında PKK terör örgütü tarafından kaçırılan topçu er Müslim Altıntaş (24) ile Adil Kabaklı (24) olduğu tespit edildi.

 

Kimlikleri tespit edilen Müslim Altındaş ile Adil Kabaklı’nın aileleri Diyarbakır HDP binasının önünde evlat nöbeti yapıyordu. Gaziantep'te oturan Şevket- Songül Altındaş çifti, vatani görevi için usta birliğine giderken 2 Ekim 2015'te Tunceli'nin Pülümür ilçesinde teröristlerce kaçırılan oğulları Müslüm (24) için oturma eylemi başlatmıştı. Gaziantep'ten gelen Cennet Kabaklı, 2015'te usta birliğine giderken Tunceli Pülümür yolunda terör örgütü PKK tarafından asker oğlu Adil Kabaklı (24) için oturma eylemine başlatmıştı.



Anahtar Kelimeler: İkisi Gaziantepli 13 Şehit!