Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

İki Sağlıkçı Daha Koronadan Vefat Etti.

İki Sağlıkçı Daha Koronadan Vefat Etti.

COVID-19 rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Yrd. Doç. Dr. Abdulmenap Güzel ve Eczacı Osman Öke vefat etti.

Dicle Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulmenap GÜZEL, bir süredir mücadele ettiği COVID-19 rahatsızlığı nedeniyle maalesef bugün hayatını kaybetmiştir. Görevi başında şehit düşen Yrd. Doç. Dr. Abdulmenap GÜZEL'e, Allah’tan rahmet, ailesi ve dostlarına sabırlar dileriz.

 

Yrd. Doç. Dr. Abdulmenap GÜZEL

 

1979 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. 1996 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmış ve 2002’ de mezun olmuştur. 2002–2004 yılları arasında Mardin Kızıltepe ilçesinde pratisyen doktor olarak çalışmıştır. 2004–2009 yılları arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda ihtisas yapmış ve Anesteziyoloji uzmanı olmuştur. 2009-2011 yılları arasında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Devlet Hizmet Yükümlülüğü görevini yapmıştır. Aralık 2011 tarihinde Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD da Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmaktadır.

 

 

Niğde Eczacılar Odası eski Başkanı ve Görgün Eczanesi’nin sahibi Osman Öke, Kovid-19 tanısı ile tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti. Osman Öke’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır, metanet ve başsağlığı dileriz.