Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Hiç Kimse Mazide Kalmış Kötü Anıları Canlandıramaz

Hiç Kimse Mazide Kalmış Kötü Anıları Canlandıramaz

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal KAZAK, 103 emekli amiralin yayınladığı bildiri hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal KAZAK, 103 emekli amiralin yayınladığı bildiri hakkında bir basın açıklaması yaptı.

 

103 emekli amiral, gece yarısı operasyonu ile muhtıra tarzında bir bildiri yayınlamıştır. Bu bildiri, darbe dönemlerinden aşina olduğumuz tehditler içermekte, ülkemiz demokrasisi için hiç de arzu edilmeyecek tehlikeleri içinde barındırmaktadır. 

 

Halihazırda devletimiz, milletimizin kahır ekseriyetinin teveccühleriyle göreve gelmiş bir iktidar tarafından idare edilmektedir. Bu yolla milli irade devlet idaresinde vücut bulmuştur. Milli iradeye karşı olacak şekilde, siyasi tartışmalardan malzeme üretip devletimizi yeni bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçlayan bu bildiriyi reddediyoruz. 

 

Hiç kimse, mazide kalmış kötü anıları canlandırmaya, eski alışkanlıkları ve hastalıkları hortlatmaya cüret etmesin. 

 

Milletimiz müsterih olsun: ana vatan da, mavi vatan da gök vatan da kahraman ordumuzun kanatları altında güven içindedir. Bilinmelidir ki, milletimizin bu topraklarda ilelebet huzur içinde yaşaması için Türkiye Cumhuriyeti’nin kanla çizilmiş sınırları ve elde edilmiş egemenlik hakları va geçilmez değerlerimizdir.

 

Devletimiz ve demokratik cumhuriyetimiz en kıymetli hazinemizdir. Kadim kültürümüz, inançlarımız ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu bilimsel düşünce sistemi hedefe varmak için olmazsa olmaz ilkelerimizdir.  

 

Kahraman ecdadımızın ve evlatlarımızın kanları ve canlarıyla elde ettiği değerlerimize, hazinelerimize ve ilkelerimize kast edenler, milli iradeyi yok sayarak vesayetçi anlayışa öykünenler geçmişte olduğu gibi bugün de hak ettikleri muameleyi göreceklerdir.