Gençler Toplum Liderleri Geliyor Programında Buluştular

Gençler Toplum Liderleri Geliyor Programında Buluştular

Türkiye’nin dört bir yanından üniversite öğrencileri çevrimiçi olarak liderlik eğitimleri aldılar. 4 hafta süren eğitimler kapsamında gençler, birbirinden değerli uzman eğitmenlerin paylaşımları ile liderlik yönlerini geliştirme fı

Türkiye’nin dört bir yanından üniversite öğrencileri çevrimiçi olarak liderlik eğitimleri aldılar. 4 hafta süren eğitimler kapsamında gençler, birbirinden değerli uzman eğitmenlerin paylaşımları ile liderlik yönlerini geliştirme fırsatı buldular.

 

 

Üniversite öğrencileri ve mezunlar için bir ay boyunca her hafta birçok genç ile çevrimiçi olarak bir araya geldiklerini belirten Yesemek Rotary Kulübü Derneği Başkanı Tayfun SAKICI programla ilgili olarak şunları söyledi, “Farklı illerden başta eğitim fakültesi öğrencileri olmak üzere, ilgi duyan yaklaşık 150 gencimizle birlikte çok güzel bir 4 hafta geçirdik. Toplum Liderleri Geliyor Programımıza her hafta en az 3 saat süren eğitimlerde çeşitli konuşmacılar ve toplumda öne çıkan kişiler konuk oldular. Bu değerli kişiler arasında Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Komitesi tarafından, yarışmaya katılan 127 ülke ve 5 bin öğretmen arasından “Dünyanın En İyi 50 Öğretmen”i arasına seçilip Küresel Öğretmen Ödülüne aday gösterilen ilk ve tek Türk Öğretmen olan Dilek Livaneli de bizleri yalnız bırakmadı” dedi.

 

 

Programa katılan 3 katılımcıya, son haftada çevrimiçi olarak düzenlenen bir çekilişle 3 adet tablet bilgisayar hediye edildi.