Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Gaziantep Üniversitesi yeni rektörü belli oldu!

Gaziantep Üniversitesi yeni rektörü belli oldu!

'Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı.Erdoğan Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne ise, Prof.Dr Arif Özaydın'ı atadı.'

“Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar”, Resmi Gazete’de yayımlandı.

 

Buna göre, Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Arif Özaydın, Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Nihat Şındak, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Tolga Depci, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Şahin, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Türkay Dereli ve Toros Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ömer Arıöz atandı.

 

Erdoğan, söz konusu atamaları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince yaptı.

 

PROF. DR. ARİF ÖZAYDIN KİMDİR?

Gaziantep Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olan Arif Özaydın'ın kaç yaşında ve nerede doğduğu bilinmiyor. 1988 yılında İstanbul Üniversitesinde Kamu Yönetimi bölümüne başlayan Özaydın buradan 1992'de mezun oldu. Yüksek Lisansını da İstanbul Üniversitesinde Çalışma Ekonomisi üzerine yapan Özaydın, Doktorasını da İstanbul Üniversitesinde tamamladı. 1994 yılında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümüyle Doktorasına başlayan Arif Özaydın 1999 yılında bitirdi.

 

PROF. DR. ARİF ÖZAYDIN KİTAPLARI NELERDİR?

Bilgi Ekonomisi Kripto Para Ekonomisi
Eleştirel Bir Yaklaşımla Medeniyet ve İktisat
Yenilik Ekonomisi
İstikrarın Şifreleri
Bilgi Ekonomisi: Tanım-Uygulamalar-Örnekler