Gaziantep Üniversitesi daimi personeli alımı

Gaziantep Üniversitesi daimi personeli alımı

Gaziantep Üniversitesi tarafından 2 yeni güncel kamu personeli alım ilanı yayımlandı. 28 Mayıs 2020 İŞKUR iş ilanları kategorisinden yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre 84 kişilik kontenjan ile Güvenlik ve Temizlik Personeli alımı

Üniversite personel alımı kapsamında İŞKUR aracılığı ile yayımlanan personel alımı ilanlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü tarafından onaylanan güncel ilanlar için 84 kişilik kontenjan açıldığı açıklandı.

 

Başvuru Süreci

 

Gaziantep Üniversitesi kamu personeli alımı için başvuru yapacak olan adayların iki farklı ilan üzerinden başvuru yapması mümkün. Yayımlana  ilk ilanda 4 kişilik güvenlik personeli alımı için kontenjan açılırken; ikinci ilan da Temizlik Personeli unvanı ile 80 kişilik kontenjan açılarak ilan edildi.

 

28 Mayıs 2020 tarihli ilanların başvuru süreci bugün itibari ile başlamış olup; başvuru yapacak olan adayların en geç 1 Haziran 2020 tarihine kadar online başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

 

İŞKUR Takip Numaraları ve Başvuru Şartları

 

Gaziantep Üniversitesi 80 Temizlik Personel ve 4 Güvenlik Personeli alımı için başvuru yapacak olan adayların; 4 kişilik kamu personeli alım ilanına başvuru yapabilmeleri için 00005505934 numaralı ilanı takip etmeleri gerekmekte olup; 80 kişilik Temizlik Personeli alımı için işlem yapacak olan adaylar ise 00005505958 numaralı İŞKUR ilanı ile takip sağlayabilecektir.

 

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılacak başvurular için adayların ilkokul ve lise mezunu olma şartlarına haiz olmaları beklenirken; 18-35 yaş aralığında olan ve ayrıca Gaziantep / Merke, Nurdağı, Karkamış, Şehitkamil, Şahinbey, Yavuzeli, Oğuzeli, Nizip, İslahiye, Araban ilçelerinde ikamet eden adaylar tercih edilecektir.

 

4 Güvenlik Görevlisi alımı için başvuru yapacak olan adayların ayrıca 5188 sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları şartı arandığı beyan edilmektedir.

 

Başvuruların akabinde sonuçların belirlenmesi için 16 Haziran 2020 saat 10:00’da Gaziantep Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda kura çekimi yapılacaktır.