Gaziantep Rotary Kulüplerinden Örnek Davranış

Gaziantep Rotary Kulüplerinden Örnek Davranış

Gaziantep Rotary Kulüplerinin ortak çalışması ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim alan 60 kişinin diş taramaları gerçekleştirildi.

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Sayın Serhan Antalyalı ve Zümrüt Hanım eşliğinde, Gaziantep Rotary Kulüplerinin ortak çalışması ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim alan 60 kişinin diş taramaları gerçekleştirildi ve sonrası için tedavi süreçleri planlandı. 


Bu projeye verdikleri destek ve emek sebebiyle  Yesemek Rotary Kulübü adına Dt. Emek Erdem’e, Gaziantep Rotary Kulübü adına Dt. Tahir Eralp’e, Kavaklık Rotary Kulübü adına Dt. Murat Güzelbey’e, Alleben Rotary Kulübü adına Dt. Tuba Aykan Sargın’a, Zeugma Rotary Kulübü adına Dt. Kutgün Yakar’a, İpekyolu Rotary Kulübü adına Dt. Furkan Bozkurt’a, Yesemek Rotaract Kulübü adına Dt. Kübra Gökdeniz’e teşekkür ediyoruz. 

 

 

#rotaryfırsatlaryaratır 
#rotaryopensopportunities 
#rotary2430 
#yesemekrotary #ipekyolurotary  @rotarydistrict2430 @rotaryinternational @rotary2440 @ipekyolurotarykulubu @ipekyolu_interact @ipekyolurotaract