Gaziantep-Kilis Tabip Odasından Bossan Hospital’e ziyaret...

Gaziantep-Kilis Tabip Odasından Bossan Hospital’e ziyaret...

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr.Ayşegül Ateş Tarla ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ,14 Mart Tıp Bayramı haftası dolayısıyla Bossan Hospital’i ziyaret etti.

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr.Ayşegül Ateş Tarla ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ,14 Mart Tıp Bayramı haftası dolayısıyla Bossan Hospital’i  ziyaret etti.

 

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr.Ayşegül Ateş Tarla ve yönetim kurulu üyeleri Özel Bossan Hospital Genel Müdürü Oğuz Engiz ve Başhekim Dr.Yunus Baydilek tarafından karşılandı.

 

 

Özel Bossan Hospital Genel Müdürü Oğuz Engiz; Tabip odası heyetine Özel Bossan Hospital’i gezdirerek hastanenin mimari planlaması yanı sıra alanında başarılı uzman hekimlerin görev aldığı hmodern hastane yönetimi anlayışı içinde hasta memnuniyeti odaklı hizmet sunduklarını ifade etti. Tıbbi cihazların en üst düzeyde olduğu radyoloji bölümü ile ameliyathaneleri ve yoğun bakım üniteleri ile dünya standartlarında hizmet üretmekte olduklarını aktardı. Hastane gezisinin ardından Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr.Ayşegül Ateş Tarla ve yönetim kurulu üyeleri ,Özel Bossan Hospital’de görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 mart tıp bayramlarını kutladı.