Gaziantep Kilis Tabip Odası Akademi Hastanesini Ziyaret Etti

Gaziantep Kilis Tabip Odası Akademi Hastanesini Ziyaret Etti

Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr.Ayşegül Ateş Tarla ve beraberindeki heyet Özel Akademi Hastanesini ziyâret etti.

Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr.Ayşegül Ateş Tarla ve beraberindeki heyet Özel Akademi Hastanesini ziyâret etti. Özel Akademi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ömer Evirgen, Gaziantep Kilis Tabip Odası yöneticilerini makamında ağırladı. Ziyarette sağlık çalışanlarının  pandemi döneminde yaşadıkları zorluklar ve şiddet olaylarına değinildi."Artan vaka sayılarına rağmen" kademeli normalleşme sürecine geçildiğini, eldeki "kısıtlı verilerin" dahi normalleşme sürecine geçebilmek için yeterli olmadığı konuşuldu.

 


Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla ve Oda Yönetimi, Özel Akademi  Hastanesi’nde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını  ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. Dr.Tarla;14 Mart Tıp Bayramı haftası dolayısıyla Toplum için gece gündüz demeden fedakârca çalışan, salgınla mücadelemizde en ön safta yer alan değerli doktor ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladık.Covid - 19 sürecinden dolayı bu dönem etkinliklere daha çok pandemi kurallarına uyarak gerçekleştirdik dedi.

 


Özel Akademi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ömer Evirgen; Gaziantep Kilis Tabip Odası Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Dr.Evirgen''İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden; sabırla, hoşgörüyle,fedakârlıkla hizmet eden doktor ve  sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, bu zorlu salgın sürecinde kaybettiğimiz tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.