Gaziantep'in güçlü markası SG 2 yaşında

Gaziantep

Gaziantep'te emlak sektöründe bir çığır açan SG Gayrimenkul kuruluşunun 2. yılını seçkin davetlilerin katılımı ile mütevazı bir törenle kutladı.

Gaziantep'te emlak sektöründe bir çığır açan SG Gayrimenkul kuruluşunun 2. yılını seçkin davetlilerin katılımı ile mütevazı bir törenle kutladı.

 

 

Gaziantep'in seçkin mekanlarından biri olan Düşler Bahçesindeki kutlamaya Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan yardımcısı Yaşar Elma, Servet Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yüksel Değer, Motif Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahadır Bay, Beslen grup Okan holding yönetim yönetim kurulu üyesi Kubilay Yılmaz, Şahinbey esnaf kredi kooperatif Başkanı Mert Murat Güzel, Moto e2e yönetim kurulu Başkanı Erkan AyazOrçun Çıkmaz medya, Gazeteci Teyfik Kaleoğlu ve SG Gayrimenkul Genel Müdürü Ramazan Yörükbaş, firma çalışanları ile aileleri katıldı...

 

 

SG Gayrimenkul'ün sahibi Selçuk Görücü, kutlama töreninde kısa bir konuşma yaptı.

Görücü yaptığı konuşmada şunları söyledi " Biz bu şirketi kurarken önceliğimiz para değil dürüstlük ve güvenilirlikti. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada bunu başardığımızı görüyorum.

Çok zor bir sektörde hizmet veriyoruz. Hiçbir müşterimizi memnun etmeden işimiz bitti demiyoruz.

Bunu tüm çalışan arkadaşlarımla başardık. Kuruluş felsefemizden sapmadan yolumuza emin adımlarla hep beraber devam edeceğiz. Bu mutlu gecemizde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza minnettarız".