Gaziantep Havalimanında Kar Esareti!

Gaziantep Havalimanında Kar Esareti!

Gaziantep’te yüzlerce yolcu havalimanında mahsur kaldı.

Dün geceden beri Gaziantep’i etkisi altına alan kar nedeniyle yüzlerce yolcunun sabahın erken saatlerinden beri Gaziantep Havalimanı’nda mahsur kaldığı öğrenildi. Çok sayıda uçak şiddetli kar yağışı sebebiyle dün gece havalanamayarak pistte kaldı. Uçuş saatlerini beklemek için uçakalarına binen yolcular saatlerdir uçaklarının havalanmasını bekliyor.

 

Gaziantep’ten farklı şehirlere gitmek için sabahın erken saatlerinde Gaziantep Havaalanına giden vatandaşlar büyük bir şok yaşadı.

 

Sabah saat 06:00 ve 06.25’te kalkması planlanan uçaklar yoğun kar yağışı sebebiyle uçak kanatlarının ve bazı bölümlerinin havaalanı yer hizmetlerinin temizleme aşamasında yetersiz kalması sebebiyle kalkmadı.

 

Uçak içindeki yolcular yaklaşık 3 buçuk saat mahsur kaldıkları uçağın içinde yaşanan bu duruma tepki gösterilerken bazı yolcular ise inmek istedi.

 

Uçak firmalarının yetkisi dışında olduğu öğrenilen yaşanan durumla alakalı bazı yolcular sinirlerine hakim olamadı ve uçak personelleri ile zaman zaman tartışma yaşandılar.

 

3 saattir uçaklarının kalkmasını bekleyen yolcular zaman zaman sinirlerine hakim olamıyor.(gazianteppusula)