Fıstık Gibi Nikah

Fıstık Gibi Nikah

Fıstık parkta düzenlenen nikahla Ecz.Filiz-Ahmet Pulgu kızları, İzmir Buca Atatürk ASM de AileHekimi Dr. Gizem Pulgu ile Canan- Ecz. Mehmet Avcı oğulları, İzmir Fahrettin Altay bölgesinde Mert Avcı Eczanesi Sahibi ve mesul müdürü Ecz. Mert

Fıstık parkta düzenlenen nikahla Ecz.Filiz-Ahmet Pulgu kızları, İzmir Buca Atatürk ASM de Aile Hekimi Dr. Gizem Pulgu ile Canan- Ecz. Mehmet Avcı oğulları, İzmir Fahrettin Altay bölgesinde Mert Avcı Eczanesi Sahibi ve mesul müdürü Ecz. Mert Avcı dünya evine girdiler.

 


Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken “Fıstık parktayız, fıstık gibi bir nikah törenine hoşgeldiniz, kız tarafı tarafı çok sevdiğimiz dostlarımız. Kızımızın doğumunu dün gibi hatırlıyorum, elimizde büyüdü, bugün doktor oldu. Kültür daire başkanımız Hülya Yıldızın yeğeni, Annesi Eczacı Filiz Pulgu çok eski bir dostumuzdur.İnşallah bu nikahla gençlerimiz ömür boyu mutlu olsunlar’’ dedi.

 

 
Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. İrfan Demirci genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Çiftin nikah şahitliklerini ise Diyarbakır AKP İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Dr. Metin Yıldız, Gelinin kardeşi Ufuk Pulgu, Av. İlke Baltacı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Hülya Yıldız yaptılar.

 

 

Nikah sonrası Hışvahan‘da muhteşem bir aile yemeği ile geceyi sonlandırdılar.

 



Anahtar Kelimeler: Fıstık Gibi Nikah