Emek Hastanesine 14 Mart Ziyareti

Emek Hastanesine 14 Mart Ziyareti

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Yönetimi 14 Mart Tıp Bayramı Hastane ziyaretleri programı kapsamında Özel Emek Hastanesi Genel Müdürü Dr. Metin Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Yönetimi 14 Mart Tıp Bayramı Hastane ziyaretleri programı kapsamında Özel Emek Hastanesi Genel Müdürü Dr. Metin Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr.Ayşegül Ateş Tarla ve beraberindeki heyet 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Emek Hastanesi’ni ziyaret ederek doktorlar ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayıp görevlerinde başarılar diledi.

 

 

Gaziantep-Kilis Tabip Odasının ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Özel Emek Hastanesi Genel Müdürü Metin Yıldız ‘’Hep birlikte tedbirlere uyarsak bu salgından kurtulabiliriz. Salgına karşı iki önemli silahımız var. Birincisi tedbir; ikincisi ise aşı. Tedbirlerimizi alacağız. Maskeyi, mesafeyi ve temizliği ihmal etmeyeceğiz” diye konuştu.

 

 

Özel Emek Hastanesi Genel Müdürü Metin Yıldız; Bir yıldır Koronavirüs salgını ile canını ortaya koyarak fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunar,14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım dedi.