Düğün Günü Korona Nöbeti Tuttular

Düğün Günü Korona Nöbeti Tuttular

Evlenecekleri gece koranavirüs nöbeti tutan,Göksü Afacan ve Ufuk Öztürk çifti, haftalar sonra evlendiler. Çift çalıştıkları özel hastanenin ameliyathanesinde, çalışma kıyafetleri taç ve duvak ile sedyenin yanında maskeli olarak “Pand

Koronavirüs ile mücadele sırasında doktorlar ve sağlık çalışanları büyük fedakarlıklar göstermişlerdi. Salgın hastalığa yakalanan doktorlar hemşire ve diğer sağlık çalışanları yaşamlarını yitirerek, ”Tıp Şehidi” olmuşlardı. Koronavirüs nedeni ile binlerce doktor ile sağlık çalışanları nişan ve düğünlerini ertelemişlerdi. İşte onlardan biri de evlenecekleri akşam koronavirüs nöbeti tutan Göksü Afacan ve Ufuk Öztürk oldu. 


 DÜĞÜN GÜNÜ KORONA NÖBETİ TUTTULAR


Koronavirüs Türkiye’de yükselişe geçtiği Mart ayının sonunda evlenmek için gün belirleyen nişanlı çift bu hayallerini gerçekleştirememişlerdi. Doktor Göksu Afacan ile nişanlısı Ufuk Öztürk düğünlerini ertelemişler ve nikahlarının kıyılacağı gece de koranavirüs nöbeti tutmak zorunda kalmışlardı.


 AYLAR SONRA EVLENEBİLDİLER


Doktor Göksu Afacan ve Ufuk Öztürk çifti, korona virüsü ile haftalarca mücadele ettiler. Salgın hastalığın biraz hafiflemesi ile de geçtiğimiz hafta evlenerek muratlarına erdiler.Fedakar çift evlilik sonrası çalıştıkları özel hastanenin ameliyathanesinde çalışma kıyafetleri taç ve duvak ile sedyenin yanında maskeli olarak “Pandemi Hatırası” fotoğraf ve video çekildiler.