Dr.Samet Bayrak’ın “Kurban Bayramı” Kutlama Mesajı

Dr.Samet Bayrak’ın “Kurban Bayramı” Kutlama Mesajı

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr.Samet BAYRAK: ''Pandeminin gölgesinde kutlamaya hazırlandığımız, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşı

Pandeminin gölgesinde kutlamaya hazırlandığımız, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayramlardır. Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir günlerdir.

Bu yıl Pandeminin gölgesinde kutlamaya hazırlandığımız, Kurban Bayram'ında kendinizin, ailenizin ve dostlarınızın sağlığı için evde kalalım. Toplu olarak biraraya gelmeyelim. Bayram kutlamalarını telefonla veya görüntülü sohbet ederek yapalım. Eğer biraraya gelmek zorundaysak da; kişisel temizlik, maske ve mesafeye dikkat edelim.Virüsü ciddiye almamız gerekmektedir ve en büyük kozumuz aldığımız önlemlerle virüsün bulaşma riskini en aza indirebilmemizdir.

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İl Hıfzısıhha Kurulunun almış olduğu kararlara uyalım uymayanları uyaralım toplum sağlığı için milli bir şuurla hareket ederek bu pandemiyi hep birlikte yenelim, eski hayatımıza bir an önce dönelim.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım.

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı

Dr.Samet BAYRAK