Dr.Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1000. Beyin Tümörü Ameliyatı

Dr.Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1000. Beyin Tümörü Ameliyatı

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. İnan Gezgin, Beyin Cerrahisinde yaptığı başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. İnan Gezgin, Beyin Cerrahisinde yaptığı başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi.

 

 

Kol ve bacaklarda felç şikayeti ile gelen 6 yaşında Beyin Tümörü tanısı konulan hasta, Op.Dr.İnan Gezgin tarafından tedavisi yapılarak ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı şekilde gerçekleşen hasta, felçliği düzelerek sağlığına kavuştu.

 


Ayrıca bu hastayı özel kılan bir diğer neden ise Op.Dr. İnan Gezgin'in 1000. Beyin tümörü ameliyatını başarılı şekilde gerçekleştirmiş olmasıdır.

 


Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Serdar Türkmen,'' Hastamızın başarılı ameliyat sonrası tedavisi tamamlanarak sağlığına kavuşmuş olmasının mutluluğunu yaşamaktayız. Dr. İnan Gezgin hocamızında başarılarının daim olmasını temenni ederiz'' dedi.