Dr. Murat Aydın SEVGİ Hastanesinde...

Dr. Murat Aydın SEVGİ Hastanesinde...

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi, bünyesine güçlü isimleri katmaya devam ediyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Aydın Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne başladı.

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Hekim Kadrosuna Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Murat Aydın’ı kattı.

 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Murat Aydın 1971 Hatay doğumlu evli 2 çocuk babası.Dr,Aydın Antakya Merkez lisesinden mezun olduktan sonra 1989 yılında Gaziantep Tıp Fakültesinde Tıp eğitimine başladı.1996 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan hemen sonra Yozgat Yerköy Sağlık ocağında 1 yıl hastalarına hizmet verdi.Dr.Aydın 1998 -2002 yılları arasında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ana Bilim Dalından İhtisasını aldı.2002 -2004 yılları içinde Malatya Darende Devlet Hastanesinde 2 Yıl Baş hekimlik ve bu süre zarfında hastalara hekimlik hizmeti’de verdi.Askeri Hizmetini 2004-2005 yılı içinde KKTC Girne şehrinde 1 Yıl Askeri hastanede görev  yaptı.

 

Dr.Aydın; Uzun Yıllardır Gaziantep’te bulunan Gaziantep halkının adını sıkça duyduğu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı geçtiğimiz haftanın başında Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinde hasta kabulüne başlayarak hastalarına Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi bünyesinde hizmet vermekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü Tanı Tedavi Hizmetleri...

 

- Çocuk

- Akdeniz Anemisi (Talasemi)

- Alerji

- Apandisit

- Astım

- Ateş

- Boğmaca

- Bronşit

- Çocuk felci

- Egzama

- Ergenlik

- Havale (Nöbet)

- İdrar kaçırma

- Kabakulak

- Kızamık

- Lösemi

- Nezle

- Öksürük

- Zatürre

- Pnömoni