Doç. Dr. Tuncay Yüce Gaziantep Liv Hospital'de hasta kabulüne başladı

Doç. Dr. Tuncay Yüce Gaziantep Liv Hospital

Gaziantep Liv Hospital deneyimli hekim kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğine Perinatoloji - Riskli Gebelik Uzmanı Doç. Dr. Tuncay Yüce'yi kadrosuna kattı.

Gaziantep Liv Hospital deneyimli hekim kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğine Perinatoloji - Riskli Gebelik Uzmanı Doç. Dr. Tuncay Yüce'yi kadrosuna kattı.

 

Gaziantep Liv Hospital'de hasta kabulüne başlayan Perinatoloji Uzmanı Doç.Dr.Tuncay Yüce; Hastalarına Liv hospital bünyesinde hizmet vermekten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

 

Liv Hospital de yarı zamanlı hastalarını kabul edecek olan Doç. Dr. Tuncay Yüce'1981 Kahramanmaraş / Elbistan doğumlu. İlkokul eğitimimi Geçit köyü ilkokulunda, ortaokul eğitimimi Elbistan Mükrimin Halil Lisesinde, lise eğitimimi Ankara Yenimahalle Mimar Sinan Lisesinde tamamlayarak 1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. İngilizce hazırlık ve tıp eğitimimi 2005 yılında tamamlayarak aynı yıl uzmanlık sınavında ilk tercihim olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünü kazandı.5 yıllık uzmanlık eğitimini başarıyla geçirerek devlet hizmet yükümlüsü olarak 2010 yılında Adıyaman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümüne göreve başladı. 2013 yılına kadar Adıyaman Üniversitesinde çalıştığı dönemde binlerce başarılı operasyon ve onbinlerce başarılı doğum gerçekleştirdi. 2013 yan dal sınavında Türkiye 2.si olarak 2014 yılında perinatoloji yan dal eğitimi için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Perinatoloji bölümüne başladı.2017 yılında perinatoloji uzmanı olarak ikinci kez devlet hizmet yükümlülüğümü gerçekleştirmek için Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 2 yıl hastalarına hizmet verdi. Bu dönmede toplam 980 fetusa anne karnında girişimsel işlem yaptı.Bu işlemler amniyosentez, kordosentez, kordon villus biyopsisi, anne karnında (intrauterin) kan transfüzyonu, amniyoinfüzyon, amniyodrenaj gibi birçok işlem başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Mayıs 2018’de Doçentlik ünvanı alan Dr.Yüce bir süre kendi kliniğinde hastalarına hizmet verdi.