Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı hayatını kaybetti

Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı hayatını kaybetti

Bursa Şehir Hastanesi’nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı (38) hayatını kaybetti.

Bursa’nın Kestel liçesi Ankara kara yolu üzerinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, mandalina yüklü kamyona çarpan hafif ticari araçtaki yaralılardan Bursa Şehir Hastanesi’nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı (38) hayatını kaybetti.

 

Kaza, saat 07.00 sıralarında Bursa’nın Kestel ilçesi Bursa-Ankara kara yolu üzeri Ümitalan Mahallesi Kavşağı’nda meydana geldi. Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan Muhammed Hıdır Dokumacı (41) yönetimindeki 16 APD 858 plakalı otomobil, kavşaktan sürücüsünün yola kontrolsüz çıktığı iddia edilen 16 AFK 248 plakalı mandalina yüklü kamyona yandan çarptı. Kazanın şiddetiyle Muhammed Hıdır Dokumacı ile birlikte otomobilde bulunan Emine Gaye Doğan (16), Elif Doğan (60), Muhammed Samet Doğan (17), Taha Dokumacı (14), Dilek Dokumacı (38) ve Nesrin Ceylan (30) araç içinde sıkışırken, kamyon sürücüsü yaya olarak kaçtı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

DOÇENT DOKTOR DİLEK ŞEN DOKUMACI YAŞAMINI YİTİRDİ

 

Araçtaki yaralılardan Bursa Şehir Hastanesi’nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı (38) hayatını kaybetti. Diğer yaralılar sürücü Muhammed Hıdır Dokumacı (41), Emine Gaye Doğan (16), Elif Doğan (60), Muhammed Samet Doğan (17), Taha Dokumacı (14), ve Nesrin Ceylan’ın (30) tedavileri ise sürüyor. Dilek Şen Dokumacı’nın ölümü nedeniyle, Şehir Hastanesi Başhekimliği, başsağlığı mesajı yayımladı. Kamyon sürücüsünün olay sonrası kaçtığı kazayla ilgli soruşturmaya başlandı.