Diyetisyen Gamze Çelik Danışan Kabulüne Başladı

Diyetisyen Gamze Çelik Danışan Kabulüne Başladı

Prof.Dr.Ersin Akarsu’ya ait İç Hastalıkları ve Endokroloji Özel Muayenehanesinde danışan kabulüne başlayan Dyt.Gamze Çelik “danışanlarımızın anamnez analizi sonrası sağlıklı kilo alımı ve kilo kaybı, kronik hastalıklarda (diyabe

Prof.Dr.Ersin Akarsu’ya ait İç Hastalıkları ve Endokroloji Özel Muayenehanesinde danışan kabulüne başlayan Dyt.Gamze Çelik “danışanlarımızın anamnez analizi sonrası sağlıklı kilo alımı ve kilo kaybı, kronik hastalıklarda (diyabet, böbrek hastalıkları, kalp hastalıkları, hipertansiyon vb.) beslenme, gebelikte beslenme, çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi alanlarında başarılı sonuçlar elde etmekteyiz” dedi.

 

 

İstanbul Haliç Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan Gamze Çelik, tıbbi beslenme tedavisi, toplu beslenme sistemleri, ana çocuk beslenmesi vb. konulu birçok seminer ve konferanslara katılmıştır. Beslenme ve diyet alanında yedi yıllık mesleki deneyime sahiptir.Diyetisyen Gamze Çelik, “değerli hocamız Prof.Dr.Ersin Akarsu ile beraber aynı çatı altında hizmet vermeye başladığım için mutluyum” dedi. 

 

“Beslenme ve Obezite Tedavisi Bir Ekip İşidir” 

 

Beslenme ve diyet konularına değinen Prof.Dr.Ersin Akarsu ise “Obezite tedavisi; Endokrinolog ve Diyetisyenin birlikte paralel çalışarak yürütmesi gereken bir ekip işidir.” dedi.