Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Diş Hekimlerinde Yeni Başkan Dr. Dt. M. Yücel Özbaş Seçildi.

Diş Hekimlerinde Yeni Başkan Dr. Dt. M. Yücel Özbaş Seçildi.

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası 18.Dönem Yönetim Kurulu ilk toplantısında seçimde en yüksek oyu alan ve Başkanlığa aday gösterilen Dr. Dt. M. Yücel Özbaş oy birliği ile yeni başkan seçildi.

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası 18.Dönem Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Divan Başkanı Dt. İhsan Karslıgil Başkanlığında yapılan toplantıda son 4 Dönem Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Oda Başkanlığını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Dt. Hasan Karabay oda yönetimindeki ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, 18.Dönem başkanlığına aday olmayacağını belirtti.

 

 

Seçimde en yüksek oyu alan ve Başkanlığa aday gösterilen Dr. Dt. M. Yücel Özbaş oy birliği ile Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası 18. Dönem Başkanı seçildi. Pandemi ortamında bir genel kurul yaptıklarını, Covid-19 pandemisiyle mücadelede hayatını kaybeden Diş hekimleri ile tüm sağlık çalışanlarını rahmetle andı.

 

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Dt. Yücel Özbaş; Sevgili meslektaşlarım öncelikle şimdiye kadar Oda yönetimlerinde görev yapan Gaziantep Kilis Diş Hekimleri odasını  bugünlere getiren tüm meslektaşlarımıza, abilerimize emeklerinden dolayı  teşekkür ederim.Bu görevi kendisinden devraldığım Dt.Hasan Karabay Başkanıma'da 8 yıllık emek ve katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.Bu süreçte iyi dileklerde bulunan, bulunacak olan, bizi bu göreve layık gören herkese, kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Yeni dönemde daha geniş tabanlı,  daha katılımcı, daha adil bir yönetim olarak,Dişhekimliği mesleğini daha ileriye taşımak için çalışacağız inşallah. Oda hepimizin odası. Bu nedenle hepinizin desteğini bu süreçte yanımızda görmek isteriz dedi.