Devlet Hastanesi'nde Coronavirüs Skandalı!

Devlet Hastanesi

Temizlik görevlisinin sonucunun pozitif çıkması üzerine hastanede çalışan diğer bütün temizlik görevlilerine koronavirüs testi yapıldı.

Kilis Devlet Hastanesi’nde çalışan bir temizlik görevlisinin koronavirüs testi sonucunun pozitif çıkması üzerine hastanede çalışan diğer bütün temizlik görevlilerine koronavirüs testi yapıldı.

 

Hastanedeki bütün temizlik görevlilerin sonucu pozitif

 

Hastanede Çalışan bütün personellerin koronavirüse yakalandı. Hastanede çalışacak başka temizlik görevlisi olmadığı için pozitif sonuçlu temizlik görevlisi çalışmaya devam etti.

 

Bu yaşananları ise sağlık çalışanı şu şekilde anlattı.

 

‘’M.E. Kilis Devlet Hastanesinde yaklaşık 15 yıldır acil servis bölümünde çalışıyorum. Covid-19 başladığı zamandan beri covid hastalarını taşıyıp temizliği yapıyorum. 19 Kasım günü arkadaşım İbrahim Kurt koronavirüse yakalandı.

 

Sağlık müdürlüğü bizi aradı ve 7 gün boyunca karantinada kalmamız gerektiğini söyledi ben bu bilgiyi idareye aktardığım halde ben ve diğer arkadaşlarımı hastanede eleman yok diye bizim karantinamızı sağlık müdürlüğünden sildirip çalımamıza devam etmemizi istediler...’’

 

Kilis Devlet Hastanesi’nde 35 sağlık çalışanının testi pozitif çıktı.

 

Edinilen bilgiye göre, Kilis Devlet Hastanesinde yapılan testlerde aralarında doktor, hemşire, temizlik görevlilerinin olduğu 35 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı.

 

Koronavirüse yakalanan sağlık çalışanları için gerekli tedavi süreci başlatıldı.(megahaber27)