Denizli depremi birçok yerden hissedildi..!

Denizli depremi birçok yerden hissedildi..!

Edinilen son dakika bilgisine göre, Denizli ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, Denizli depreminin 09.30’da gerçekleştiğini bildirirken şiddetini 4.0 olarak duyurdu.

Edinilen son dakika bilgisine göre, Denizli ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, Denizli depreminin 09.30’da gerçekleştiğini bildirirken şiddetini 4.0 olarak duyurdu. AFAD ayrıca, Denizli depreminin merkez üssünün Pamukkale olduğunu bildirdi. Kandilli Rasathanesi de sarsıntıya ilişkin olarak son dakika bilgilendirme notu paylaştı. Kandilli, Denizli’de meydana gelen depremin 3.9 şiddetinde ve 1.9 km derinlikte gerçekleştiğini açıkladı.

 

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler verilerinden elde edilen bilgiye göre, Denizli’de 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Denizli’de gerçekleşen depremin merkez üssünün Pamukkale ilçesi olduğu bildirildi. AFAD, Denizli’de hissedilen depremin saat 09.30’da, 7.24 km derinlikte gerçekleştiğini kamuoyuna duyurdu.

 

KANDİLLİ RASATHANESİNDEN SON DAKİKA DENİZLİ DEPREMİ AÇIKLAMASI

 

Kandilli Rasathanesi de Denizli’de meydana gelen depreme ilişkin bilgi notu paylaştı.

 

Kandilli, Honaz ilçesinde meydana gelen depremin 3.9 şiddetinde olduğunu bildirirken 1.9 km derinlikte gerçekleştiğini duyurdu.

 

AFAD’DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

 

AFAD, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin bir açıklama yaptı. AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

“Geçmiş olsun Denizli. Pamukkale ilçesinde meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.”(sabah)