Dal ailesinin mutlu günü

Dal ailesinin mutlu günü

Türkiye Medikal sektörünün önde gelen firmalarından birisi olan Gazi Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Mehmet Dal'ın güzel kızı Neslihan ile İsmayılov ailesinin yakışıklı oğlu Güdret yapılan muhteşem nikah töreni ile evlendil

Gaziantep Ticaret Odası Meclis başkan yardımcısı Mehmet Dal’ın Uluslararası ticaretle uzmanı olan kızı Neslihan Dal  ile  Azerbeycanlı Ticaret Uzmanı Bakü’lü İsmayılov ailesinin oğlu Güdret İsmayılov’un Nikah törenine Gaziantep’in iş dünyası, siyasetçileri, Medikal Sektörünün önde gelenleri, Sağlık sektörünün önde gelen temsilcileri, gelin ve damadın yakınları ile davetliler katılırken, genç çiftini nikahına 6 önemli isim birden şahitlik etti.

 

 

Şahinbey Belediyesi Nikah salonunda Oldukça sade bir davetli topluluğunun huzurunda genç çiftin nikah şahitliklerini Şahinbey Belediye Başkan vekili Cuma Güzel, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkan yardımcısı Mithat Tümer Doç. Dr. Yakup Durmaz, Prof. Dr. Hasan Koçoğlu, Remzi Dal, Mihriban Hüseyinova ve Sadrettin Dai yaptılar. Yeni çiftlerin evlilik cüzdanlarını damada teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Güzel, “Gençlerimize, ömür boyu sürecek bir evlilik, sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Her iki aileye de hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

 

Nikahın ardından, basın mensuplarının neler hissettiğini sorduğu Gaziantep Ticaret Odası Meclisi Başkan Yardımcısı iş insanı Gazi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dal, kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür ederken, duygularını da “Bugün çok sevinçli, bir o kadar da heyecanlıyız. Ailecek, evladımızın birinin daha mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızımız Neslihan ile damadımız Güdret ömür boyu sürecek bir birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştirdiği bu özel günümüzde, bizi yalnız bırakmayıp mutluluğumuza mutluluk katan tüm dostlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ederiz.” diyerek dile getirdi.(memohaber)

 

 



Anahtar Kelimeler: Dal ailesinin mutlu günü