Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Covit 19 ek ödeme yönetmeliği!

Covit 19 ek ödeme yönetmeliği!

Covit 19 ile irtibatlı olanları kapsayan bir yönetmelik çıktı.

Covit 19 ile irtibatlı olanları kapsayan bir yönetmelik çıktı. Hekimlerin covit ile ilgilendikleri saat tespit edilip onun üzerinden ödeme yapılacağı, pandemi de 1 nöbet tutmakla 100 yararlanılmaya(cağı)  izlenimleri(m)le...

Covit ile irtibatlı olmayanlar için yayınlanan tabloda keşke din görevlileri için 100 yerine, onlarda pandemi ye dahil denilse ydi, yada 100 tavan uygulanmasaydı. Sağlık memurları 66 ibaresi yakışık olmadı, genel idarî hizmetleri dahi 89 tavan uygulanırken, sağlık memuru hiç değilse 89 tavan hesabı yapılmalıydı. 

İşin en tuhaf yanı sağlık çalışanlarının hangisi covit yönünden riskli, hangisi risksiz buna nasıl karar vereceğiz. Hastaneler tamamıyla covit tehdit ı altında, müdürü pozitif olmuş, müdür yardımcısı pozitif, hizmetlisi pozitif, sürekli işçi statüsünde ki pozitif, başhekimi pozitif iken, bir covit POLİKLİNİĞİ, covit servisi vesaire tutturulmuş gidiyorsunuz. 

Hastaneye soğuk algınlığı şikayetiyle gelen, hastaneye geldiği, girdiği hasta kuyruğu sırasında pozitif olan insanların olduğunu düşünün...

Hastane koridorlarında korkuluklar a dokunmak tan çekinen hastalar, dokunduğunda dezenfektan a koşan, ıslak bezle ellerini silen, asansöre binmeyen hasta ve hasta yakınları, biz bu ortamda 7/24 zamanımızı geçiriyoruz.

Salgın hastalık süresince tüm sağlık kuruluşları risk altında dır ve Pandemi dır. Aksı söylenemez.

Bu kadar beklenti varken, beklenti karşılanmamıştır.

Sağlık - Sen Gaziantep Şubesi