Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

CHP'li Belediye Başkanı Ak Parti'ye Geçiyor.

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Ak Parti'ye geçiyor. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Araban Belediye Başkanı seçilen Hasan Doğru, parti içindeki yaşadığı sıkıntılardan dolayı Ak Parti’ye geçm

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Ak Parti'ye geçiyor. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Araban Belediye Başkanı seçilen Hasan Doğru, parti içindeki yaşadığı sıkıntılardan dolayı Ak Parti’ye geçme kararı aldı.

 

Haberi doğrulayan CHP İl Başkanı Hayri Sucu, "Hasan Doğru';nun parti ile ilgili hiçbir sıkıntısı ve sorunu yok. Tamamen kendi insiyatifi ile geçiyor. Seçildiği ilk günden beri kendisinde tedirginlik vardı. Geçen hafta milletvekillerimiz kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Vekillerimize AK Parti'ye geçmeyeceğini söylemiş. Vekillerimizle birlikte ertesi günü Ankara'ya gidip Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ile görüşeceklerdi ancak kendisi telefonunu kapattı ve bir görüşme olmadı."

 

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Hasan Doğru'nun şu an için Ak Parti'de geçmediğini ama önümüzdeki günlerin neler getireceğini bilemediklerini söyledi.