Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Bu Gün Biz Yine Öldük..!

Bu Gün Biz Yine Öldük..!

Denizli'de çalışan Aile Hekimi Dr. Soner OĞUZ'u COVID-19 nedeniyle kaybettik.

Denizli’de aile hekimi olarak görev yapan Dr. Soner Oğuz covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oğuz’un vefatı sağlık camiasını yasa boğarken, son paylaşımı da yürek burktu.

Dr. Soner Oğuz sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında hastalığının seyrinden bahsetmiş, “Ne şartlar altında olursa olsun sağlığınız için çalışıyoruz” demişti.

 

Dr. Soner Oğuz’un son paylaşımı;

 

Pazar akşamı hafif üşüme titreme belirtileriyle başlayan hastalığım salı akşamı dayanılmaz hale geldi…3 gece sabahı sabah ettim..Çarşamba günü PCR yaptırdım akşamında COBİD(+) olduğu haberi geldi..Son nefes dedikleri olsa gerek neredeyse son nefesim kalmıştı..112 ile acile gittim..Soluk herhalde 30 dakika daha geciksem ben de sağlık şehidimi olacaktım bilmiyorum…Halen yaşıyorum..Ama bu sene neredeyse sorduklarımın yarısından fazlası bu hastalığı geçiren sağlık çalışanları ne şartlar altında olursa olsun sağlığınız için çalışıyoruz herkes bilsin..Sizi seviyoruz ama siz de bizi sevin ve bize yardımcı olun lütfen…2-3 gün aranızda olamayacağım biraz dinlenmek istiyorum ama en kısa sürede aranıza katılacağım…Beni arayan mesaj çeken herkese teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım…Sağlık önce sağlık lütfen dikkat edin..(denizlipost)

 

 

 

BU GÜN BİZ YİNE ÖLDÜK..!

 

Denizli Çivril İlçesinde Aile Hekimliği yapan Dr. Soner Oğuz kardeşimiz Covid-19 nedeniyle rahatsızlanmıştı. Bu gün maalesef durumu kötüleştiği için Denizli’de özel bir hastaneye kaldırılarak entübe edilmiş durumdaydı.

Allah’tan kendisine bir an önce acil şifalar diliyorduk.

Bir an önce iyileşip, minik çocukları başta olmak üzere ailesine kavuşmasını, aramıza sağ salim dönmesini temenni ediyorduk.

 

AMA ODA GİTTİ.

YÜZLERCESİ GİBİ BİR MESLEK ŞEHİDİMİZ DAHA VAR.

ALLAH RAHMET EYLESİN

MEKANI CENNET OLSUN.

SEVENLERİNE VE CAMİAMIZA SONSUZ SABIRLAR DİLİYORUM.



Anahtar Kelimeler: Bu Gün Biz Yine Öldük..!