BÖLGEDE BİR İLK; KANSER TANISINDA HEDEFE YÖNELİK PET/CT İLE BİYOPSİ

BÖLGEDE BİR İLK; KANSER TANISINDA HEDEFE YÖNELİK PET/CT İLE BİYOPSİ

Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde kanserin görüntülenmesi ve aynı anda biyopsisi yapılabiliyor.

Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde kanserin görüntülenmesi ve aynı anda biyopsisi yapılabiliyor. 
Medical Park Gaziantep Hastanesi deneyimli ve başarılı kadrosu ile bir ilke daha imza attı. PET/CT görüntüleme cihazı ile kısa sürede kanserli kitlenin tespitini ve tedavisini yapan Medical Park Gaziantep Hastanesi, uzun süren kanserli kitle teşhisinde süreyi 1 haftaya indirerek kanser tedavisinde önemli değişimi sağladı. 


Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne kanser şüphesi ile gelen 69 yaşındaki Ali Halıgür, 1 hafta içinde kanser teşhisinin konulmasının ve tedavisi yapılmasının ardından eski sağlına kavuştu. 

 


Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne teşekkür eden Halıgür, “ Rahatsızlığım başladığında Kahramanmaraş’tan bu hastaneye geldim. Gaziantep Medical Park Gaziantep'te bulunan Onkoloji bölümüne beni yönlendirdiler. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Alper Sevinç, Girişimsel Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Akif Şirikçi ve Nükleer Tıp Uzmanı Doç. Dr. Füsun Kökçü ile tanıştım. Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde teşhis tedavi çok kısa sürede yapılarak hemen işlemler yapılmaya başlandı. Medical Park Gaziantep Hastanesi'nin profesörlerinden, doktorlarından, yardımcı temizlik kadrosuna kadar memnun kaldım, çok teşekkür ederim. Hastaya çok iyi bakıyorlar. Göğsümde ağrı vardı. Şimdi çok şükür iyiyim. Sancım ve ağrım yok” dedi.


#onkoloji #kanser #petct #truebeam #erkenteşhis #erkentedavi #nükleertıp #radyasyononkolojisi #herkesiçinsağlık #medicalparkgaziantep