Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Belediye Başkanı Kemal Vural'ın Acı Günü...

Belediye Başkanı Kemal Vural

Koronavirüsten annesini, yengesini ve teyzesinin kocasını toprağa veren İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, bugün de halasını kaybetti. Ayrıca Başkan Vural da koronavirüsten dolayı tedavi görüyor.

Başkan Vural, sosyal medya hesabından “Ailemizin ulu çınarı Halam Fidan Özpolat vefat etmiştir.Cenazesi bugün Nurdağı incegedik mahallesi mezarlığında defin edilecektir. Covid-19 tedavim nedeniyle cenazeye katılamıyorum. Merhumeye Allah’tan rahmet dilerim” açıklamasını yaptı.

 

 

Korona yakınlarımı benden aldı

 

“Dünya fani ölüm gerçek. Koronavirüs yüzünden 10 günde annemi, yengemi ve MHP ilçe eski Başkanı olan kıymetli teyzemin kocası Osman Üngörü kaybettim.

 

Önce Annemi kaybettim. Ardından yengemi toprağa verdik koronavirüsten. Bunlar benim için anlatılamaz acılardı. Fakat bizi sevenler cenazemize gelmek istiyordu. Ama bizde gelenleri seviyoruz dedik. Taziyeyi kapattık. buna rağmen gelenler oldu. Teyzemin kocasıda geldi. 10 gün sonrada Covit’ten oda rahmetli oldu. Taziye yapanda gelende suçlu bence.

 

Herkes kurallara uysun. Taziyedir, ziyarettir, misafirliktir ertelesin.”

 

Tomografi çekilecek

 

“Daha öncede akciğerimden önemli bir tedavi dönemi geçirmiştim. Bugün tomografi çektireceğim. İnşallah virüs ciğerlere kadar inmemiştir. Hepinizden kurallara uymanızı ve dualarınızı bekliyorum.” (megahaber27)