Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

“Anne sütünün önemi ve emzirme”

“Anne sütünün önemi ve emzirme”

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Emzirme Haftası dolayısıyla annelere ve anne adaylarına “Anne sütünün önemi ve emzirme” konusunda bilgilendirdi.

Özel Gaziantep Sevgi  Hastanesi Emzirme Haftası dolayısıyla annelere ve anne adaylarına “Anne sütünün önemi ve emzirme” konusunda bilgilendirdi.


Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastaliklari Uzmanı Dr.Murat Aydın; Anne sütünün önemi, emzirmenin anneye ve bebeğe faydaları, çocuk gelişiminde anne sütünün rolü, annenin hamilelik ve doğum sonrası beslenmesi konularında anne adaylarını  bilgilendirdiklerini söyledi.

 


Her yıl olduğu bu yıl da “Emzirme Haftası” dolayısıyla farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Hastane Genel Koordinatörü Kenan Kahraman Emzirme haftasında anne sütü ve emzirme ile ilgili kurum içinde stant çalışmaları yapıldı, servislerimizde annelere lohusa şerbeti  ikramlarımız ve hediyeler takdim edildi. Amacımız anne sütünün önemini vurgulayarak annelerin bebeklerini ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslemelerini sağlayarak sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda anne ve anne adaylarımıza da doktorlarımız tarafından verilen anne sütü ve anne sütünün önemi konuları ilede eğitim semineri ve etkinliklerimize devam ediyoruz. “ dedi.